VOOR 23:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

Over ons

Gooda is opgericht voor iedereen, jong en oud. Maar vooral voor mensen die altijd op zoek zijn naar de leukste, handigste, beste maar vooral goedkoopste aanbiedingen. U bespaart op elk product!

Wij zijn een gepassioneerd team dat altijd op zoek is naar de leukste spullen en deze aan onze klanten aan te bieden. We proberen een zo breed mogelijk aanbod te creëren, maar we willen alleen spullen aanbieden die voldoen aan het "Gooda keurmerk". Alle producten worden gecontroleerd en getest door onze experts. Wij bieden niet alleen de goedkoopste artikelen aan, maar ook de beste!

Wij zijn transparant, dus alles is duidelijk voor de klant.
Wij willen dat onze klanten ons waarderen. Bij Gooda komt het belang van de klant op de eerste plaats. Daarom vinden wij het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in onze communicatie. Wij zorgen ervoor dat u gemakkelijk alle informatie kunt vinden die u nodig heeft. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op onze website? Dan kijken wij natuurlijk graag met u mee! Op onze contactpagina kunt u ons gemakkelijk een vraag stellen.

Wij verkopen alleen producten die wij zelf ook zouden kopen!
Waarom zouden we een product verkopen dat we zelf niet zouden kopen? Wij geloven in betrouwbaarheid, dus de beste prijs is niet alles - het moet ook een geweldig product zijn. Wij werken met de beste zakenpartners en bieden daarom de beste prijzen. Gooda maakt de luxe en unieke dingen in het leven betaalbaar voor iedereen!

Zitten er addertjes onder het gras?
Je zou het bijna denken vanwege onze lage prijzen, maar dat is zeker niet het geval. Gooda plaatst de bestelling bij onze leverancier uit Azië direct nadat u uw bestelling heeft geplaatst - dit voorkomt de kosten van het werken met tussenpersonen, voorraadkosten en het huren van een winkelruimte. Om deze redenen kunnen wij u goede deals aanbieden met exclusieve prijzen die tot 70% onder de adviesprijzen liggen.

Team Gooda